Samarbeidspartnere


Label Wines er en familieeid, Sydney-basert forhandler og eksportør av australske og internasjonale boutiqueviner Label Wines er grunnlagt av Line Cicilie og Andreas Løfsgård. Vinene markedsføres under Label `s egen merkevare, eller selges under merkene til Labels partnere, De deler uansett samme karakteristikk: Høyverdige viner fra mindre vingårder med en god historie og en tydelig personlighet.
Les mer på: 
https://www.labelwines.com

Haandbryggeriet er et norsk ølbryggeri som ble startet i 2005. Haandbryggeriet produserer en rekke ølsorter som er tilgjengelig i en rekke matbutikker eller på Vinmonopolet. Bryggeriet eksporterer også mye av ølet sitt, særlig til USA. Ølet de brygger er ikke filtrert, pasteurisert eller tilsatt kullsyre. Siden 2012 har også bryggeriet årlig arrangert Haand Ølfestival som holdes på bryggeriets område på Sundland i Drammen. Både norske og internasjonale ølprodusenter er representert. Haandbryggeriet har også begynt å importere spesialøl fra utlandet fra høyt ansette mikrobryggerier som De Molen (Nederland), Southern Tier (USA), De Dolle (Belgia) og Jolly Pumpkin (USA).
Les mer på http://haandbryggeriet.no/


Bådin ble stiftet 2012 av 6 kompiser med lidenskap for godt øl. Planen var i utgangspunktet å produsere øl som skulle selges på en popup-pub en gang i måneden. Vi innså fort at dette ville medføre mye arbeid og lite inntekt, og den opprinnelige planen ble dermed justert. Et brukt bryggeri på 800 liter ble kjøpt inn, og ølet som ble produsert ble solgt på lokale barer og restauranter. Frem til ansettelse av fulltidsbrygger i 2015 ble alt arbeid utført på dugnad. Siden den tid har Bådin spredt seg gradvis, og kan nå bestilles til alle Vinmonopol. I tillegg er vi å finne på en rekke barer og restauranter rundt om i landet.
Les mer på: http://baadin.com

 

Inspirert matglede!
Matfikseren er et lite entusiastisk team som brenner for god mat. Matfikseren ønsker å formidle ekte matglede og hjemmelagde smaker til ditt festbord, ditt møte eller arrangement.
Les mer på www.matfikseren.no.

Matfikseren


Fruktgården AS dyrker epler, plommer, pærer, jordbær og bringebær i Svelvik. Selskapet er i sterk vekst og har ambisjoner om å bli Norges største produsent av frukt. Fruktgården skal også bli en kjent merkevare for lokalproduserte produkter basert på frukt og bær.
Fruktgarden_logo

Vinglassets form og kvalitet er viktig da dette påvirker opplevelsen av smak og duft. Structure Wines benytter Kitch`n som leverandør av glass. Kitch`n er vårt valg siden de fører merkevaren Riedel. Kitch’n er kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet samt ekstra god service og fagkunnskaper. Kitch’n fører mange kjente merkevarer.
Les mer på www.kitchn.no.
 .

Kitchn

 


 

Flere spennende samarbeidspartnere presenteres snart…