Om oss

Structure Wines er en av Norges mest spennende importører og distributører av vin og alkoholholdige drikker.

10. mai 2015 ble Structure Wines AS stiftet. Desember 2015 foretok selskapet en emisjon og består nå av 16 store og små aksjonærer. 1. januar 2016 ble Sverre Magnus Holen Daglig leder. Sverre Magnus har over 13 års fartstid i Vinmonopolet, kjøkkensjef på Imjelt Pitch & Putt, innehaver av Holen Mat og Vin, og har utdannelse fra blant annet WSET, Wine & Spirit Education Trust.

Structure Wines AS Importerer og distribuerer vin til virksomheter som selger eller serverer til sluttbruker. Våre viner kommer fra kvalitetsleverandører vi er stolte av å kunne presentere for det norske markedet. På våre Facebook sider kan du lese mer om våre aktiviteter. Du kan også holde deg oppdatert ved å abonnere på vårt nyhetsbrev, som sendes ut en gang per måned.

Kom gjerne og besøk oss på vårt kontor i Konnerudgata i Drammen.

«Structure» refererer til forholdet mellom de ulike komponentene i vin, det å beskrive kroppen av en vin og hvordan den føles i munnen, som for eksempel forskjellen mellom skummet melk og kremfløte. Det er forholdet mellom elementene i en vin som til sammen utgjør dens struktur, der balansen mellom tanniner, syre, alkohol og sødme skaper munnfølelsen. Strukturen i seg selv beskriver ikke smaken av vinen, men det vil gi deg en anelse om den har ryggrad og karakter. Vi er stadig på søk etter viner på alle prisnivåer, der strukturen må være til stede, slik at vi vet at du som kunde vil få kvalitet i hver dråpe. Vår lidenskap og stolthet er din garanti.